Bemiddeling in de zorgsector

Zorgbemiddelaars zijn de spil in het leveren van de juiste zorg op het juiste moment aan zorginstellingen. Ze leveren een belangrijke bijdrage niet alleen aan de zorgsector, maar ook aan het arbeidsproces van vandaag.

U brengt vraag en aanbod bij elkaar. Daarbij draagt u een grote verantwoordelijkheid. Het koppelen van een zorgverlener met de juiste opleiding aan een zorglocatie op een bepaald tijdstip kan soms een hele uitdaging zijn. Zeker als het er honderden op één dag zijn. Gemaakte afspraken dienen te allen tijde nagekomen te worden. Het valt natuurlijk niet uit te leggen dat door miscommunicatie een zorgverlener niet op de afgesproken locatie aanwezig is.

Voor u als zorgbemiddelaar is dat het spel dat gespeeld wordt. U werkt met een uitgekiend planning systeem en u staat constant in contact met de zorglocaties aan de ene kant en de professionals aan de andere. Dat vergt veel verantwoordelijkheid van u en uw team.

Bemiddeling van A tot Z

Het hele proces van vraag en aanbod hebben wij voor u volledig geautomatiseerd. Speciaal voor de zorgbemiddeling is dit systeem vervaardigd om alle bedrijfsprocessen volledig te automatiseren.

Hierbij hebben al uw relaties toegang tot het systeem, waarbij iedereen alleen datgene ziet, wat hij mag zien en mag beheren. Zo zijn er rollen weggelegd voor de zorginstelling, de locatiemanager, het afdelingshoofd en de zzp-er. Als bemiddelaar houdt u toegang tot alle data en functies, zodat u uw zelf ondersteuning kunt bieden waar nodig.

QonnectUs verzorgt voor u het volledige traject van aanvraag dienst tot aan de facturatie. In principe heeft u geen omkijken meer naar de diensten, dit proces wordt volledig door QonnectUs gestroomlijnd.

De applicatie kan worden geopend zowel op pc als op een tablet of smartphone.

Kostenbesparing

Door het gebruik van QonnectUs kunnen vraag en aanbod razendsnel met elkaar worden gematcht. Als intermediair heeft u hier bijna geen omkijken meer naar. Dat scheelt een hoop kostbare tijd. U houdt altijd de regie in handen en kan indien nodig ondersteuning bieden aan zowel de zorginstelling als de zzp’er. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken. Het enige dat u hoeft te beheren zijn de gegevens van de zzp’er en de zorginstelling. De rest gaat vanzelf.